Hledám lidi, kteří sní

Obsah článku je obsažen vlastně už v nadpise 🙂 Teď už jen tu omáčku okolo…

Před 14ti dny jsem byl v Maitree na semináři Vědomé snění od Roberta Mosse. Bylo to více než zajímavé. V podstatě šlo o to, naučit se jednak více vědomě snít, tak i začít aktivně využívat svoji imaginaci v bdělém stavu. Ono se to od nočního snění až tak moc nelíší, jen nad tím máte větší “kontrolu”. Druhá věc byla začít si všímat neobvyklých souher okolností. Situací, kdy nám svět odpovídá na naše přání a myšlenky. Křesťané by tomu nejspíš řekli, že Bůh odpověděl na jejich modlitby. Osobně jsem většinou k hledání spojitostí mezi náhodnými událostmi dost skeptický, koneckonců jsem programátor a mám analytické myšlení. Ale pomalu začínám měnit názor:) Viz článek na Robertově blogu (Ten člověk s bezhlavým medvědem jsem já).

Kde je hranice mezi mnou a světem? Kde je hranice mezi mnou a druhým člověkem? Je možné sdílet s někým sen? Co to je smrt?

bilyhad

Mám potřebu s někým sdílet svoje otázky, pro to jsem také napsal tenhle článek. Hledám podobně založené lidi, kteří se zajímají o sny, čakry, uzdravování, šamanismus… Sám o tom zatím moc nevím, ale zajímá mě to. Máte někdo podobné zájmy?

Pište do komentářů. Dík