Hledáme programátora

Kdo jsme a co děláme

Jmenujeme se ST-Software a  jsme liberecká IT firma, spadající pod Swiss Timing. Dodáváme informační systémy pro velké sportovní události (automobilové závody, jachtařské závody, částečně olympiáda , atd …). Programujeme hlavně v C#, Javascriptu, TypeScriptu. Dáváme si záležet, aby výsledný software byl kvalitní, takže samozřejmě píšeme unit-testy, integrační testy, máme CI Build server (Team City), git. Hardware máme výkonný a v případě potřeby není problém půjčit si notebook domů.

Občas jezdíme na služebky, hlavně Asie a Jižní Amerika. Programátoři jezdí spíše výjimečně, ale já jsem si takhle udělal skvělou dovolenou v Pekingu 🙂 Rádi používáme nové technologie a snažíme se dělat software správně, tak abychom na něj mohli být hrdí. Tykáme si a máme tu skvělé kafe, v pracovní době lekce angličtiny, případně němčiny. O dobré atmosféře svědčí i v podstatě nulová fluktuace, lidé od nás neutíkají 🙂 Zkrátka, daří se nám dobře.

Koho hledáme

Hledáme webového vývojáře v C# a JS. Čím zkušenější, tím lepší, ale vezmeme i šikovného juniora. Zkušenosti s AngularJS velkou výhodou.

A pokud chcete takový ten klasický checklist znalostí, tak vypadá nějak takhle:

  • Znalost OOP
  • Zkušenosti s ASP.NET, Razor etc…
  • Zkušenosti s EntityFramework nebo NHibernate výhodou
  • Javascript, TypeScript, CoffeeScript atd …
  • Ochota učit se nové věci

Reference

Tohle jsou jen weby těch her, náš software používali organizátoři a rozhodčí, takže ten na webu nenajdete.

RIO military games

Asia beach games

World Mind Games

Kontakt

Pište do komentářů nebo pokud vám vadí Disqus, tak na můj mail: david . votrubec gmail com

Článek prosím sdílejte 🙂